O sansa in societate

Centrul de zi MARINA din Curtea de Arges  – un centru de suport educational pentru copiii cu dizabilitati din Curtea de Arges si comunele limitrofe, infiintat la data de 15 septembrie 2002 cu finantare de la reprezentanta UNICEF din România, a fost o masură alternativa la masurile de contrangere ale Guvernului, pentru a oferi acces la educayie speciala copiilor cu cerinte educative speciale care nu frecventau cursurile scolilor publice. Cu un număr de 15 beneficiari la infiintare, astazi centrul ofera servicii sociale specializate pentru 96 copii din Curtea de Arges si cele 21 comune limitrofe.

Numarul si tipul materialelor educationale necesare precum si numarul de specialisti implicati in terapia unui copil cu autism determina necesitatea unor sume considerabile pe care parintii trebuie sa le plateasca pentru terapia copiilor lor. Proiectul „O şansă în societate” isi propune sa vina in ajutorul parintilor cu fonduri pentru a le asigura gratuitatea terapiei pentru o perioada cat mai lunga.

Primul obiectiv al proiectului este sa oferim sedinte de terapie gratuita, pe o perioada cat mai indelungata pentru 30 de copii cu dizabilitati (in special autism) ce beneficiaza de terapie ABA in cadrul Fundatiei HAND-ROM si care ar avea nevoie de acest ajutor.

Neinceperea terapiei din motive financiare sau intreruperea inainte de termen poate avea efecte ireversibile in cazul copiilor cu autism rapindu-le sansa la o viata independeta in societate.

Fiecare donație de 30 de RON poate acoperi costul unei sedinte de terapie ABA, logopedie, kineto sau terapie ocupationala.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

27

Suma:

4,630 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: O sansa in societate

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

4,630 RON

Suma:

1

Galantomi:
27 Donatii

Pagini fundraising

30 ani, 30 de sanse pentru copiii din Arges!

Salutare! In sfarsit am ajuns la 30. In toti anii astia am adunat experiente noi, munca si distractie pe masura asa cum puteti sa confirmati cei mai m

4,000 RON Target
4,630 RON Suma
27 Donatii
100% Complete