Fundatia Umanitara Hand-Rom

Fundatia Umanitara Hand-Rom

O speranta pentru viata

Status: Fundraising

Norbert Papp Dragomir, un tânăr în vârstă de 31 de ani, are cancer în cavitatea bucală şi, de câteva luni, trece printr-un chin greu de imaginat. Tumora de dimensiuni mari îl împiedică să se hrănească normal, să vorbească, să respire aşa cum ar trebui.

[ Show more ]

810 RON

Sumă:

1

Galantomi:

6

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Norbert Papp Dragomir, un tânăr în vârstă de 31 de ani, are cancer în cavitatea bucală şi, de câteva luni, trece printr-un chin greu de imaginat. Tumora de dimensiuni mari îl împiedică să se hrănească normal, să vorbească, să respire aşa cum ar trebui. articol

Realitatea este însă cruntă în acest moment. Norbert are nevoie urgentă de ajutor fiindcă tratamentul de imunoterapie din ţară nu dă rezultate! grupul lui Berti

Există totuşi  speranţă. În Israel, el şi-ar putea trata cancerul de piele printr-o metodă foarte eficientă în cazul pacienţilor cu melanom metastazat, care nu au răspuns la metodele convenţionale. Prin terapia TIL, după îndepărtarea parţială a tumorii, medicii izolează limfocitele, apoi le programează genetic pentru a căuta şi a distruge celulele tumorale, transformându-le efectiv în… soldaţi, care elimină respectivele celule. După ce sunt crescute câteva zile în laborator, medicii îi injectează pacientului limfocitele astfel programate.

Un astfel de tratament costă însă 215.000 dolari. Bani pe care tânărul bolnav din Moşoaia, agent de vânzări, nu-i are. Drept urmare, în faţa unui astfel de caz disperat, reiterăm apelul nostru către oamenii generoşi şi milostivi: cei care vor să îl ajute pe Norbert cu orice sumă va rog sa faceti o donatie.