Cel mai frumos cadou de ziua mea pentru viata lui Berti

 

Costel Nicolae Fundatia Umanitara Hand-Rom

4.05% Complete
810 RON
Sumă strânsă
20,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut,

Ce poate fi mai frumos decat sa redai speranta continuarii vietii unui tanar de  doar 31 de ani care lupta pentru pentru ea. 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie. O speranta pentru viata lui Berti.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, să faci un gest nobil, să donezi banii pentru viata lui Berti.

Împreună suntem mai buni!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

De 20 de ani, fundația HAND-ROM oferă terapii specifice și îngrijire copiilor și tinerilor cu dizabilități pentru integrare în școală, munca și comunitate prin serviciul social licentiat centrul de zi MARINA.

Norbert Papp Dragomir, un tânăr în vârstă de 31 de ani, are cancer în cavitatea bucală şi, de câteva luni, trece printr-un chin greu de imaginat. Tumora de dimensiuni mari îl împiedică să se hrănească normal, să vorbească, să respire aşa cum ar trebui.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

6 Donații

Anonymous

75 RON
23 Sep 2019

Anonymous

500 RON
Multa sanatate!
18 Sep 2019

Halip Alexandra

100 RON
09 Sep 2019

Bălan Alexandra

75 RON
07 Sep 2019

Anonymous

30 RON
06 Sep 2019

Anonymous

30 RON
Curaj si credinta copile!
06 Sep 2019
Costel Nicolae : Fundatia Umanitara Hand-Rom
Cel mai frumos cadou de ziua mea pentru viata lui Berti