Fundatia Umanitara Hand-Rom

Fundatia Umanitara Hand-Rom

O sansa pentru fiecare!

Status: Fundraising

Proiectul „O şansă pentru fiecare” își propune sa ofere terapii  gratuit pentru 30 de copii cu dizabilitati (in special autism)  timp de un an. Fondurile strânse vor acoperi costurile terapiilor. Fiecare donație de 30 de RON poate acoperi costul unei sedinte de terapie ABA, logopedie, kineto sau terapie ocupationala

[ Show more ]

5,510 RON

Sumă:

1

Galantomi:

38

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Centrul de zi MARINA din Curtea de Arges  – un centru de suport educational pentru copiii cu dizabilitati din Curtea de Arges si comunele limitrofe, infiintat la data de 15 septembrie 2002 cu finantare de la reprezentanta UNICEF din România, a fost o masură alternativa la masurile de contrangere ale Guvernului, pentru a oferi acces la educayie speciala copiilor cu cerinte educative speciale care nu frecventau cursurile scolilor publice. Cu un număr de 15 beneficiari la infiintare, astazi centrul ofera servicii sociale specializate pentru 92 copii din Curtea de Arges si cele 21 comune limitrofe.

Numarul si tipul materialelor educationale necesare precum si numarul de specialisti implicati in terapia unui copil cu autism determina necesitatea unor sume considerabile pe care parintii trebuie sa le plateasca pentru terapia copiilor lor. Proiectul „O şansă pentru fiecare” isi propune sa vina in ajutorul parintilor cu fonduri pentru a le asigura gratuitatea terapiei pentru o perioada cat mai lunga.

Primul obiectiv al proiectului este sa oferim sedinte de terapie gratuita, pe o perioada cat mai indelungata pentru 30 de copii cu dizabilitati (in special autism) ce beneficiaza de terapie ABA in cadrul Fundatiei HAND-ROM si care ar avea nevoie de acest ajutor.

Neinceperea terapiei din motive financiare sau intreruperea inainte de termen poate avea efecte ireversibile in cazul copiilor cu autism rapindu-le sansa la o viata independeta in societate.

Fiecare donație de 30 de RON poate acoperi costul unei sedinte de terapie ABA, logopedie, kineto sau terapie ocupationala.